Campanie de conştientizare pentru proiectul Health Business Forward

Asociația „O șansă pentru fiecare”, în calitate de beneficiar, anunță lansarea campaniei de conştientizare pentru proiectul „Resurse umane și competitivitate pentru adaptarea la transformarea digitală din Sectorul Medical“ (POCU/227/3/8/117738) în cadrul unui eveniment ce va avea loc luni, 27 august 2018, de la ora 15:00, la Hîrlău (judeţul Iaşi) la Restaurantul Ţăpuşă (Str. Petru Rareş, nr. 16).
Obiectivul campaniei de conştientizare:
Prezentarea avantajelor şi importanţei participării la activităţile de formare profesională (dezvoltarea de noi competenţe şi abilităţi prin învăţarea teoretică şi practică, dezvoltarea de noi oportunităţi şi dezvoltarea profesională, specializarea şi perfecţionarea în domeniul de activitate al sănătăţii şi al produselor farmaceutice).
Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară „Locuri de muncă pentru toți“, Componenta 1: „România profesională – Resurse umane competitive“. Valoarea totală a proiectului este de 4.554.055,76 lei, din care valoarea cofinanțării Uniunii Europene este de 4.546.025,33 lei.
Proiectul este implementat în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est care, formată din judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui şi se adresează antreprenorilor care îşi gestionează afacerile în domeniul sănătăţii şi al produselor farmaceutice, personalului angajat care asigură managementul strategic al companiilor care activează în domeniul sănătăţii şi al produselor farmaceutice şi care ocupă poziţii de management în cadrul acestora (spre exemplu: manager general, director general, manager executiv, director executiv, director adjunct, manager de departament, manager de linie etc); personalului angajat din departamentul de resurse umane din companiile care activează în domeniul sănătăţii şi al produselor farmaceutice.
Proiectul „Resurse umane și competitivitate pentru adaptarea la transformarea digitală din Sectorul Medical“ îşi propune să contribuie la creşterea participării la învăţarea pe tot parcursul vieţii a antreprenorilor, a angajaţilor care fac parte din managementul strategic al companiilor şi a personalului din departamentele de resurse umane din sectoarele cu potenţial competitiv şi, implicit, la creşterea relevanţei sistemelor de educaţie şi formare profesională pentru piaţa muncii adresate domeniilor sănătăţii şi al produselor farmaceutice.
Date de contact – Asociaţia „O Şansă pentru Fiecare”
E-mail: osansapentrufiecareiasi@gmail.com
Telefon: 0741 245 051 (Mihaela Ilie)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *